JivaYou’s bogbutik

Køb vores energipsykologiske bøger og kom dybere ind i psykologien bag

2

Energipsykologi
Forstå dine syv energityper – Dit psykologiske DNA

Formålet med denne bog er at inspirere dig til at gå på opdagelse i din personlige energipsykologi og erfare hvor revolutionerende den kan være for din selvforståelse og din indsigt i andre.

Energipsykologien er en linse hvorigennem du kan se hele dit psykologiske spektrum – og det på en måde som ingen anden psykologi kan tilbyde.

Du vil lære at læse og forstå dine egne og andres energier, det vil sige den udstråling af psykologiske kvaliteter du har på fem forskellige niveauer fra krop til psyke og sjæl.

Du vil få nøglen til at kunne skelne mellem syv essentielle energier der farver alt hvad du indeholder, og du vil forstå hvordan du udvikler de psykologiske kvaliteter som du har allermest behov for.

Du har nemlig ikke bare et biologisk DNA, men også et psykologisk DNA som venter på at blive aktiveret fuldt ud.

Energipsykologi er en vejviser til de energier der er mest naturlige for dig at udfolde.

Alt er energi, og udviklingen af dine syv psykologiske funktioner afgør hvilke psykologiske energier og kvaliteter du
bringer frem i din personlighed.

Din vilje giver dig en dynamisk adfærd og en udstråling af mod og lederskab.

Dine følelser giver dig en sensitiv adfærd og en udstråling af empati og humanisme.

Dine tanker giver dig en mental adfærd og en udstråling af intelligens og fleksibilitet.

Din fantasi giver dig en kreativ adfærd og en udstråling af harmoni og skønhed.

Din logik giver dig en analytisk adfærd og en udstråling af seriøsitet og knowhow.

Din passion giver dig en dedikeret adfærd og en udstråling af begejstring og loyalitet.

Din handleevne giver dig en praktisk adfærd og en udstråling af effektivitet og handlekraft.
Hvilken sammensætning af energier og kvaliteter har du?

Energipsykologi – Forstå dine syv energityper – Dit psykologiske DNA, Kenneth Sørensen, 324 sider, inkl. 120 farveillustrationer og tabeller, samt øvelser til din udvikling, pris 348 kr.

Integral Meditation
– De syv meditationsveje til sjælen

”Integral meditation er en illuminerende og vis præsentation af meditation. Det er en åbenhjertig spirituel selvbiografi – en storslået syntese af forfatterens liv indtil dato og det han har opdaget ved bevidst at gå sjælens vej”

Michael Lindfield; President, Meditation Mount, Ojai California.

Kenneth Sørensen (født 1962) er psykoterapeut, forfatter og daglig leder af JivaYou.com. Han har en MA i Psykosyntese fra University of East London og er forfatter til flere bøger, herunder Psykosyntesens sjæl – vejen til frihed, nærvær og power. I Integral Meditation (tidligere udgivet som Storhedens Kald) giver Sørensen en levende og personlig beskrivelse af filosofien om de syv stråler eller syv livsfloder, der er de universelle energier hele eksistensen er et udtryk for.

Sørensen forklarer hvordan hver af de syv livsfloder er en meditationsvej vi hver især kan anvende ud fra den sjælstype vi er. Resultatet er en unik vej til sjælen, for ikke alle meditationer er lige egnede til alle typer mennesker – en indsigt som også de gamle indiske yoga skoler påpegede.

De syv typer af meditation og deres resultater bliver beskrevet med hudløs ærlighed når Sørensen inddrager sine egne erfaringer, herunder transformationen af skyggesider og de illuminerende meditative højdepunkter.

Integral meditation betoner vigtigheden af at integrere meditationspraksissen med metoder der udvikler kroppen, følelseslivet, tankelivet, personligheden og sjælen. Meditation må ses i et intimt samspil med resten af det liv vi lever, og først og fremmest må den udvikle vores evne til at udfolde alle vores kvaliteter i verden.

Integral Meditation trækker tungt på Psykosyntesens perspektiver, og bogens budskab kan opsummeres i mottoet: ”Mediter, elsk og vælg friheden hver dag”.

Integral Meditation (tidligere titel Storhedens Kald), Kenneth Sørensen, pris 298 kr., 296sider, 120 farveillustrationer, Kentaur Forlag, 2017.

Åndelige højdepunkter
– I store mænd og kvinders liv

Det vi i JivaYou kalder for essenstypen og vejen til mening beskriver Piero Ferrucci i denne fremragende bog som de syv veje til selvrealisering. Gennem sin omfattende research af berømte menneskers åndelige højdepunkter eksemplificerer han de syv essenstypers udviklingsvej.

Hvad er menneskets højeste potentialer, og hvem har udtrykt dem? Hvad sætter virkeligt kreative og højtudviklede mennesker i stand til at udføre det de gør? Hvad kan vi lære af dem, som kan omsættes i vores eget liv? Åndelige højdepunkter i store mænd og kvinders liv giver svar på disse spørgsmål i denne fascinerende udforskning af højere bevidsthedstilstande hos nogle af menneskehedens største begavelser.

Åndelige højdepunkter i store mænd og kvinders liv giver svar på disse spørgsmål i denne fascinerende udforskning af højere bevidsthedstilstande hos nogle af menneskehedens største begavelser. Den verdenskendte forfatter, Dr. Piero Ferrucci, har studeret over femhundrede af vore største kunstnere, videnskabsmænd, hellige, filosoffer, undervisere, mystikere, handlingens mænd og kvinder, pionerer, politiske ledere, skuespillere og idrætsfolk.

Det er blevet til en utroligt livsbekræftende og til tider ærefrygtindgydende fortælling om nogle af de store øjeblikke, som ikke blot formede disse mennesker, men også vores kultur.

Bogen er dog langt mere end en biografisk beskrivelse; den er også en inspirerende fortælling om, hvorledes vi selv kan gå den vej, som disse store mennesker så indlysende befandt sig på. Ferrucci har fundet syv veje, som hver især fører til realiseringen af vore allerhøjeste menneskelige muligheder, og som hver især tilbyder metoder til transformation og giver overblik over alle tiders største rejse – rejsen til vores inderste Selv.

Piero Ferrucci, Åndelige Højdepunkter, 364 sider, pris 298 kr. Kentaur Forlag 2007.

Psykosyntesens typologi
– Syv veje til selvrealisering

JivaYou-psykologien baserer sig på Dr. Roberto Assagioli’s psykosyntese og hans beskrivelse af de syv typer. I denne bog beskriver Assagioli de syv typer og deres egenskaber og udvikling.

Hvad motiverer dig til at bringe det bedste frem i dig selv? Er det lederskab og magt – kærlighed og fællesskab eller kunstnerisk aktivitet? Bogen rummer dr. Robert Assagiolis refleksioner over en holistisk og transpersonlig typologi der på inspirerende vis vækker indre genkendelse.

Du kender måske enneagrammet eller Jungs fire typer – Assagioli går skridtet videre og skelner mellem din sjæls grundtone og de grundtoner som dine tanker, følelser og legeme hver for sig bringer frem. Et du viljestypen, kærlighedstypen, den aktive-praktiske type, den kreativt-kunstneriske type, den videnskabelige type, den hengivne-idealistiske type eller den organiserende type? Det får du lejlighed til at reflektere over i denne bog.

Bogen baserer sig på et ufærdigt manuskript der blev fundet efter hans død og som derfor må betragtes som nogle foreløbige tanker han gjorde sig. 

Roberto Assagioli, Psykosyntesens Typologi, 108 sider, pris 148 kr., Kentaur Forlag, 2005.