EN PROFESSIONEL JIVAYOU COACH KAN GIVE DIG VÆRDIFULD FEEDBACK PÅ DINE RESULTATER OG KONKRETE ØVELSER TIL AT LEVE DINE POTENTIALER HELT UD.

Nedenfor ser du en række godkendte JivaYou Coache​s, som tilbyder coaching med udgangspunkt i din JivaYou-profil. Den kan foregå fysisk eller via skype.

Søren Hauge, medstifter af JivaYou og medudvikler af psykologien bag vores profiler. Tilbyder sessioner i alle JivaYou’s profiler i Gentofte og Århus.
E-mail: Sorenhauge@gmail.com og www.sorenhauge.com

Birger Norup,  specialiseret i erhvervscoaching, JivaYou's profiler, stress, livsskifte, performance, HeartMath og hjerneintegration - med udgangspunkt i energipsykologi. Sessioner foregår på Skype eller lokaler i Gentofte
E-mail Birger@heartteam.dk

Janni Ansel er uddannet i energipsykologi og arbejder med holistisk lifecoaching og terapi.Hun arbejder i Svendborg, på Fyn.
E-mail: janniansel@gmail.com website: www.energipsykologi.dk

Anne Sloth Dieserud er psykoterapeut i Psykosyntese samt vejleder og underviser i Energipsykologi med praksis i Oslo Centrum.
E-mail: dieserudanne@gmail.com website: www.dittsannejeg.no

Kurt Lindekilde er læge, SoulFlowGuide og JivaYou Coach. Kurt har praksis i København.
E-mail: kurt@lindekilde.dk Website: www.lindekilde.dk

Mariann Marthinussen er uddannet som samtaleterapeut i Psykosyntese og JivaYou Coach. Hun underviser endvidere i Psykosyntese og energipsykologi. Hun har praksis i Oslo, Norge.
E-mail: mariann@levdittliv.no Website: www.levdittliv.no

Anne Marit Myrmo er uddannet gestaltterapeut og JivaYou Coach, og har i tillæg en bred uddannelse indenfor coaching og ledelse. Anne Marit har praksis i Trondheim og Rennebu, Norge.
E-mail: annemarit.myrmo@icloud.com Website: www.annemaritmyrmo.com

Krestine Pettersoner uddannet Psykosyntese psykoterapeut og JivaYou Coach og arbejder i Bergen, Norge.
E-mail: Krestine.pettersen@gmail.com Website: http://www.krestinepettersen.no

Sølvi Raastad er psykoterapeut i Psykosyntese og JivaYou Coach i Oslo, Norge.
E-mail: post@solviraastad.no Website: www.solviraastad.no